Počela letnja liga u malom fudbalu Marko Prijović

Četvrta po redu Letnja liga u malom fudbalu od ove godine nosi naziv Marka Prijovića, tragično nastradalog pribojskog sportiste i osnivača ove manifestacije. Prve utakmice odigrane su sinoć i već na startu videlo se da je organizacija na odličnom niovu a i brojna publika je imala priliku da uživa u odličnom fudbalu.

U organizaciji SU Ganikus i pod pokroviteljstvom opštine Priboj, Letnja liga Marko Prijović okupiće ove godine 16 izuzetno kvalitetnih ekipa iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine koje će u turnirskom sistemu po grupama igrati od 29. 06. do 04.07 na sportskim terenima između škola u novom delu Priboja.
Ekipe su najavile dolazak kvalitetnih igrač i reprezentativaca a obezbeđen je i nagradni fond:
za prvo mesto 100.000 dinara, za drugo 60.000 dinara i za treće 20.000.
Kao prateća manifestacija održavaće se i turnir mladjih selekcija, a poseban kuriozitet predstavlja i podrška Letnjoj ligi Marko Prijović koju su dali reprezentativci Srbije Aleksandar Prijović igrač PAOK-a i Nemanja Matić još uvek zvanično član Čelzija koji prelazi u Mančester Junajted.

Takmičenje po grupama počelo je sinoć u 19 časova, večeras je na programu šest mečeva prvi susret igraju ekipe Amadeus – Taša od 19h.
PP Media Goran Reković