Počele Radničke sportske igre

Nova Varoš – U Novoj Varoši u četvrtak su počele Radničke sportske igre na kojima učestvuje više od 300 zaposlenih u javnom i privatnom sektoru.

Do idućeg petka, 13. septembra, oni će se nadmetati u 11 sportskih disciplina u obe konkurencije: malom fudbalu, odbojci, basketu, šahu, nadvlačenju konopca, atletici, bacanju kamena s ramena, pikadu, sportskom obaranju ruke, plivanju i poligonu spretnosti.

Učestvuje 14 ekipa. Najbrojnije su Zlatarplast i Turistička organizacija „Zlatar“ koje imaju takmičare u svim sportovima i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Pored njih, na ovogodišnjim Radničkim sportskim igrama učestvuju i Gumara, Dom zdravlja, Кafe „Кodeks“, Limske HE, Naniks, Opštinska uprava, Prosveta, Predškolska ustanova „Paša i Nataša“, Plastika, Srbijašume, Frigoluks i Centar za socijalni rad.

Nakon svečanog defilea na sportskim terenima u Naselju, igre je otvorio predsednik opštine Nova Varoš Radosav Vasiljević. Radničke sportske igre koje su obnovljene pre pet godina organizuje Sportski savez Nove Varoši, a pokrovitelj je opština Nova Varoš.

Varoške novine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *