Pod lupom odbornika izvaštaj o radu Opštinskog veća

Nova Varoš – Predsednik Skupštine opštine Nova Varoš, Nikola Jelić, zakazao je za utorak sednicu lokalnog parlamenta.  Pred odbornicima će se naći 22. tačke dnevnog reda među kojima je i polugodišnji izveštaj o radu Opštinskog veća i imenovanje direktora nedavno formirane ustanove „Sportski objekti“.

Nakon letnje pauze odbornici se vraćaju u skupštinske klupe, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Takođe,  u planu je i razmatranje i usvajanje predloga rešenja o imenovanju predsednika Кomisije za predstavke i pritužbe Skupštini opštine Nova Varoš, potom nacrt Odluke o mesnim zajednicama na teritoriji novovaroške opštine, razmatranje i usvajanje predloga Odluke o određivanju naziva ulica.

Pod lupom odbornika naći će se i izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu za period od januara do juna tekuće godine. Odbornici će razmatrati i predlog Pravilnika o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za nadoknadu štete koju prouzrokuju psi i mačke lutalice ali i predlog Odluke o realizaciji projekta ,,Izrada projektne dokumentacije za gradnju regionalnog centra za upravljanje otpadom Banjica’’.

Na dnevnom redu će se naći i zahtev Energija Zlatar NV d.o.o za donošenje Odluke za odobravanje cene za isporučenu toplotnu energiju za iduću grejnu sezonu.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *