Popadić poručio iz Velike Župe: Naša politika nije kamion tampona i prazna obećanja, iza nas stoje dela

Prijepolje – U okviru predizborne kampanje za decembarske izbore, kandidat za predsednika opštine Prijepolje sa liste „Aleksandar Vučić – Prijepolje ne sme da stane”, Drago Popadić, sa saradnicima i koalicionim partnerima Milanom Stamatovićem, predsednikom Zdrave Srbije i opštine Čajetina i Arsenom Đurićem, predsednikom Izvršnog odbora Zdrave Srbije, održali su skup u Velikoj Župi.

Foto: PP Media Prijepolje

U prisustvu nekoliko stotina građana, Popadić je kazao da dvadeset godina neki političari obećavaju bolji život žiteljima Prijepolja, međutim da je od toga slaba vajda.

Foto: PP Media Prijepolje

– I nakon 20 godina sada idu u kampanju da traže podršku tako što će nekome obećati kamion tampona i 3 sijalice ulične rasvete. To nije naša politika, ne obećavamo, ne lazemo radimo. Za ovih 9 meseci se vidi šta smo uradili i koliko možemo. Zamislite koliko ćemo uraditi za naše Prijepolje u naredne četiri godine kada imamo trenutne investicije preko 30 miliona evra. Nikad nismo imali veću podršku države i u narednom periodu imaćemo još veću – rekao je kandidat za predsednika opštine Prijepolje Drago Popadić.

Foto: PP Media Prijepolje

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović, kazao je da je kod Popadića i njegovih saradnika osetio energiju koja će Prijepolje odvesti u bolju budućnost.

– Iskoristite potencijal, mladost i znanje Draga i njegovih saradnika. Кod njih sam prepoznao energiju koja će Prijepolje odvesti u bolju budućnost. Ja sam tu za njih i dajem im punu podršku da ubedljivo pobede – rekao je između ostalog Stamatović.

PP Media