Pojačan rad u poštama i na naplatim rampama tokom praznika

Pošta Srbije saopštila je danas da će ove godine pojačano raditi za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, osim neprekidnog rada koji je organizovan u Glavnoj pošti u Beogradu, kao i u šest pošta na graničnim prelazima.
U subotu 30. aprila i 3. maja u utorak radiće pošta u Prijepolju.
Javno preduzeće „Putevi Srbije“ najavilo je danas da će Sektor naplate putarine tokom Uskršnjih i prvomajskih praznika intenzivirati rad na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na auto-putevima u Republici Srbiji.
Radi bržeg protoka vozila, sprečavanja zastoja i efikasnijeg obavljanja poslova, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica će biti u funkciji 24 sata dnevno, bez minuta pauze, zbog čega je povećan broj inkasanata i organizovan poseban režim rada tehničke službe kako bi se eventualni iznenadni kvarovi otklanjali u što kraćem roku.
Na vidljivim mestima su postavljena obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine koja su, pored srpskog jezika napisana još i na engleskom, nemačkom i turskom jeziku. Inkasantima je obezbeđeno dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura, navodi se u saopštenju.
PP Media