Poplavljeni podrumi stambenih zgrada, u pomoć pritekli iz Sektora za vanredne situacije

Podrumi stambenih zgrada u centralnom gradskom jezgru u bloku Podvaroš poplavljeni su vodom. Od juče popodne podrumi su puni vode, došlo je do pucanja cevi međutim još uvek nije ustanovljeno da li se radi o vodovodnoj ili kanalizacionoj cevi.

Stambeni blok Podvaroš, podrumi pod vodom, foto: www.ppmedia.rs

Stambeni blok Podvaroš, podrumi pod vodom, foto: www.ppmedia.rs


Stanari zgrade pozvali su predstavnike JKP “Lim” da izađu na teren i da reši problem, međutim kako saznajemo radnici JKP „Lim“ sinoć posle ponoći su isključili vodu u stmbenoj zgradi koja je poplavljena ali uprkos tome voda i dalje teče.
Nezadovoljni stanari u razgovoru sa radnicima JKP "Lim" koji pokušavaju da pronađu šahtu na kolovoznoj traci u cntru grada

Nezadovoljni stanari u razgovoru sa radnicima JKP „Lim“ koji pokušavaju da pronađu šahtu na kolovoznoj traci u cntru grada


Iz Sektora za vanredne situacije ističu da su njihove ekipe na terenu i da uz pomoć pumpi crpe vodu iz podruma. Kako su iz JKP” Lim” odbili da izađu na teren i da oni ispumpaju vodu iz podruma, stanari su pozvali nas, kaže načelnik Sektora za vanredne situacije u Prijepolju Goran Posrkača. Naša ekipa je na terenu, veliki problem joj zadaje cev koja je pukla i voda koja non stop dotiče u podrum.
Sektor za vanredne situacije pritekao u pomoć, foto www:ppmedia.rs

Sektor za vanredne situacije pritekao u pomoć, foto www:ppmedia.rs


Verovatno je u pitanju cev od neke druge zgrade koja samo prolazi kroz ovaj podrum. Mi ne možemo non stop dežurati ovde, komunalno mora preduzeti ono što je u njegovoj nadležnosti kako bi se kvar otklonio, zaključuje Posrkača.
PP Media