Posle SPP i SPS na pragu prijepoljske vlasti

Prijepolje – Nakon Stranke pravde i pomirenja, koja je postigla dogovor sa naprednjacima i Sandžačkom demokratskom partijom oko ponovnog učešća u prijepoljskoj vlasti i Socijalistička partija Srbije mogla bi uskoro da postane deo većine. Da se sa socijalistima pregovara, nakon što su izvršili unutar stranačke promene i sklonili Stanka Kijanovića sa mesta predsednika odbora, indirektno je potvrdio predsednik opštine Prijepolje Vladimir Babić.

Foto: A.Rovčanin

On je potvrdio pisanje „PP Medie“ da je postignut dogovor sa Strankom pravde i pomirenja oko ponovnog povratka te partije u vlast. Babić je zatim kazao da se pregovara sa još jednom strankom, koja je izvršila unutar stranačke promene u odboru, i oko njihovog ponovnog učešća u vlasti, aludirajući na Socijalističku partiju Srbije.

– Stranci pravde i pomirenja pripao je jedan član Opštinskog veća i mesto pomoćnika predsednika Opštine. Razgovaramo sa još jednom strankom, koja je izvršila promene u svom odboru, oko njihovog povratka u vlast. Na dobrom smo putu da postignemo i taj dogovor – istakao je Babić.

Kako nezvanično saznajemo, Socijalistička partija Srbije mogla bi da dobije isto kao i SPP,  jednog člana Opštinskog veća i pomoćnika predsednika Opštine, što bi faktički značilo da bi naprednjaci morali da se odreknu jednog većnika.

PP Media