Poslovni susreti na Zlataru

U ponedeljak i utorak 09 – 10. oktobra 2017. godine, Razvojna agencija Srbije (RAS) u okviru projekta ,,Podrška razvoju privatnog sektora u južnoj i jugozapadnoj Srbiji (PSD)“ koji se realizuje u tri grada (Vranje, Leskovac i Novi Pazar) i devet opština (Preševo, Bujanovac, Medveđa, Raška, Sjenica, Tutin, Priboj, Prijepolje i Nova Varoš) južne i jugozapadne Srbije, u partnerstvu sa Američkom agencijom za međunarodni razvoj (USAID) organizuje poslovne susrete i panel diskusiji na temu ,,Od Start up-a do uspešne kompanije – tranzicija u poslovanju MMSPP“, na Zlataru.
Poslovni susreti će okupiti više od 130 preduzeća u cilju promocije privrednih aktivnosti, proizvoda i usluga, razmene ideja, uspostavljanja novih poslovnih kontakata i povezivanja potencijalnih poslovnih partnera.
Događaj je organizovan u saradnji sa sa Regionalnom razvojnom agencijom Zlatibor, uz podršku Centra za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga (CRJP), Regionalne agencije za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga i Regionalne razvojne agencije Sandžaka-SEDA.
PP Media