Pred novovaroškim odbornicima rebalans budžeta

Nova Varoš – Predsednik  Skupštine opštine Nova Varoš Branko Popović zakazao je za utorak, 12. mart sednicu lokalnog parlamenta. Prema predloženom dnevnom redu, odbornici će, između ostalog, razmatrati predlog Odluke o prvom rebalansu ovogodišnjeg budžeta, Odluku o usvajanju izmena i dopuna Plana generalne regulacije za sedište jedinice lokalne samouprave i imenovanje vršioca dužnosti direktora Javne ustanove “Sportski objekti”.

Foto: A.Rovčanin

Takođe, na dnevnom redu je i usvajanje srednjoročnog plana opštine Nova Varoš od 2024. do 2026.godine; Predloga godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na područiju opštine za 2024.godinu kao i Programa mera za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja opštine Nova Varoš za 2024.godinu.

Na 27. sednici razmatraće se Izveštaj o radu za prošlu godinu Opštinskog veća kao i preduzeća i ustanova čiji je osnivač lokalna samouprava.

Novu Varoš na proleće ili početkom leta očekuju redovni lokalni izbori, pa bi ovo moglo da bude poslednja sednica lokalnog parlamenta u ovom sastavu.

PP Media