Predškolci iz Prijepolja svečanom priredbom ispraćeni u školske klupe

Preko 360 predškolaca Predškolske ustanove „Miša Cvijović“ iz Prijepolja završnom priredbom proslavilo je završetak pripremno predškolskog programa. Kroz program pod nazivom „Hajde svete budi dete“ sa kreativnim koreografijama, koje su pripremili sa svojim vaspitačima nastupili su predškolci svih predškolskih grupa.
Treću godinu za redom u organizaciji PU „Miša Cvijović“ u prepunoj sportskoj dvorani održana je završna manifestacija posvećena predškolcima, koji će u septembru mesecu prvi put sesti u školske klupe. Oduševljeni kreativnim programom koji su pripremili zajedno sa svojim vaspitačima, a uz pomoć njihovih roditelja, koji su osmislili kostime jesu svi predškolci, kojih je ove godine ukupno 360.
Ove godine, po prvi put na završnoj manifestaciji okupili su se predškolci iz svih izdvojenih odeljenja na teritoriji opštine Prijepolje, a prema rečaima direktorta PU „Miša Cvijović“ Hula Kajevića, jedna od najvećih manifestacija je i te kako zaživela i prerasla u tradiciju.
„Ova priredba je od velikog značaja, kako za nas iz PU, tako i za ceo grad. Radi se o najvećoj manifestaciji, koju mi već tradicionalno organizujemo svake godine i ona nam daje podstrek za organizaciju svih narednih programa“, kazao je Kajević.
Podršku mališanima na završnoj manifestaciji pružio je veliki broj ljudi, koji je sa uživanjem pratio program u prijepoljskoj sportskoj dvorani.
PP Media