Preminuo odbornik PUPS-a

Sednica Skupštine opštine Nova Varoš prekinuta je nakon treće tačke zbog sahrane odbornika Milana Đajića (PUPS) koji je preminuo pre dva dana u 68. godini života u bolnici u Beogradu. Nastavak sednice je u sredu 9. maja.

Milan Đajić bio je odbornik u tri mandata i najstariji je u aktuelnom sazivu. Radni vek počeo je u „Slogi“, bio je i predsednik omladine i Socijalističkog saveza, a u penziju je otišao iz Crvenog krsta gde je dugo godina bio sekretar opštinske organizacije.

-Sednicu smo počeli samo kako bi na taj način odali počast našem preminulom kolegi, koji se kao odbornik zdušno zalagao za poboljšanje položaja penzionera. Milan je dao svoj pun doprinos radu ove Skupštine i svim svojim bićem se trudio da u praksu sprovede zakletvu koju je položio kao odbornik – rekao je predsednik Skupštine opštine Nova Varoš Nikola Jelić .

Prekinuto zasedanje zbog sahrane odbornika, foto: www.ppmedia.rs

Pre prekida zasedanja potvrđen je mandat odbornici Stani Golubović sa liste GG „Novi ljudi za Novu Varoš“, a umesto nje za novog člana Opštinskog veća izabran je privatni preduzetnik Lazo Ćirović. Kostantovan je i prestanak mandata odborniku Goranu Kolašincu (SNS) koji je podneo ostavku „iz ličnih razloga“, kao i odborniku Zoranu Mlađenoviću (DS). Mlađenoviću je mandat prestao po sili zakona, jer je nedavno postao radnik opštinske uprave.
PP Media i Varoške novine

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *