Priboj dobija savremenu atletsku tartan stazu

Atletska staza gradskog stadiona u Priboju iduće godine biće presvučena savremenim tartanom. Investiciju vrednu 50 miliona dinara finansiraće najvećim delom Ministarstvao omladine i sporta, dok će deo novca biti izdvojen iz lokalne kase. Ovim će biti ispunjen višedecenijski san sportskih radnika u gradu na Limu, a pre svih atletičara.

O izgradnji staze bilo je reči i prilikom posete direktora Atletskog saveza Srbije Slobodana Brankovića opštini Priboj, koji je sa čelnicima lokalne samouprave i predstavnicima AK Fap razgovarao o ovom projektu, on je tom prilikom obećao nesebičnu pomoć Saveza.

Završetkom ove kapitalne investicije steći će se uslovi za održavanje državnih atletskih takmičenja kao i za organizovanje internacionalnih gran pri mitinga. Tender za odabir izvođača radova biće raspisan početkom januara, kompletna investicija trebalo bi da bude završena do početka leta. Prvi takmičari koji će stazu koristiti trebalo bi da budu takmičari na MOSI,čiji je Priboj domaćin početkom jula meseca.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *