Priboj: SDP OO Priboj proslavio šesnaesti rođendan

Lider i osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić rekao je okupljenima u punoj dvorani Doma kulture Pivo Karamatijević u Priboju da će SDP u toj opštini I nakon predstojećih izbora činiti vlast.
Ljajić je na obeležavanju godišnjice stranke u Priboju kazao da će se SDP baviti rešavanjem životnih pitanja i problema za razliku od onih koji se bave autonomijama i na taj način žive u bajkama.
Pored velikog broja građana opštine Priboj, svečanosti povodom 16 godina od osnivanja odbora SDP-a prisustvovali su osnivač i lider SDP Rasim Ljajić, predsednik stranke Nihad Hasanović, predsednik opštinskog odbora stranke u Sjenici Muriz Turković, te predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović. Proslavi 16. rođendana SDP-a u Priboju prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera SDP-a kao i predstavnik Islamske zajednice.
Predsednik Opštinskog odbora SDP-a u Priboju dr Jasminko Toskić kazao je da se Sandžačka demokratska partija od svog osnivanja zalaže za toleranciju i uspostavljanje demokratskih principa koji vode ka evropskoj budućnosti. ‘’Proteklih 16 godina nisu bile lake’’ kazao je Toskić ali su zahvaljujući velikom angažovanju i podršci osnivača stranke opstali na političkoj sceni I danas je u Priboju SDP stranka koja participira u vlasti. On je apelovao na svoje sugrađane da dobro razmisle da li je ispunjeno i jedno od obećanja političara za koje su ranije glasali, te da ne glasaju za one koji podstiču netrpeljivost u Sandžaku.
Osnivač i lider SDP-a Rasim Ljajić je naglasio da je vreme da se i ta sandžđačka opština razvija po ugledu na Novi Pazar i Prijepolje te da je to moguće ukoliko građani izaberu poštene ljude. Ljajić je kazao da ta stranka u Priboju više nikada neće biti u opoziciji te da će i ubuduće za razliku od drugih, građanima nuditi samo istinu bez obećavanja lakih rešenja za teške probleme.
Lajić je ljudima u Priboju poručio da će se više pažnje poklanjati toj opštini, da će im vrlo brzo biti predstavljen i program na osnovu koga će uvideti da sve ono o čemu je Ljajić pričao je uz napore i kvalitetne ljude lako ostvarivo i u Priboju. U drugom delu programa nastupili su hor Đulistan i solista Enes Merdović.
PP Media