Pribojski naprednjaci upoznali građane sa planom razvoja opštine

Priboj – Pribojski naprednjaci organizovali štand u centru grada gde su građane te opštine upoznali sa planom razvoj opštine u naredne četiri godine.

Foto: A.Rovčanin

Sanja Manović, kandidat za odbornika SO Priboj, kaže da nije bilo mnogo vremena za izbornu kampanju te je lista „Aleksandar Vučić za našu decu” rešila da sa promotivnim štandom izađe pred građane i predstavi rezultate.

„Naša borba nije bila borba za vlast, za ličnu karijeru, već borba za opšte dobro, za sve građane Priboja, za našu decu, za našu Srbiju. I zbog toga sa ovog mesta, danas u ime opštinskog odbora Srpske Napredne stranke u Priboju, pozivam građane da u nedelju 21. juna izađu na izbore i iskoriste svoje glasačko pravo”, kazala je Manović.

Stefan Srbljanović, kandidat za odbornika rekao je da u živom razgovoru sa svojim sugrađanima žele da predstave šta je urađeno u prethodnom periodu i koji su planovi za budućnost i dodao da se u ovoj kampanji bave isključivo rezultatima koji su vidljilji i prepoznatljivi.

„SNS u Priboju uzima veliko poverenje građana, zahvaljujući rezultatima koje smo postigli u prethodnom periodu i na koje smo izuzetno ponosni. Na temeljima tih rezultata Priboj će nastaviti napred. Strateški plan Srbija 20-25, predviđen je novi auto put Beograd – Požega, tačnije Čačak – Požega, koju će omogućiti svim ljudima da lakše dođu do Priboja”, rekao je Janko Langura.

PP Media i GZS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *