Pribojski SDP obeležio 23. godine postojanja

Priboj – Opštinski odbor Sandžačke  demokratkse partije u Priboju, sinoć je u prepunoj sali Doma kulture obeležio 23 godine od svog osnivanja. Za građane te Sandžačke opštine sinoć je u povodu ovog značajnog jubileja priređen i koncert grupe “Belgrade soul sextet”, te prigodan program.

Foto: A.Rovčanin

U Priboju SDP duže od dve decenije ima značajnu političku ulogu, u prilog čemu govore i rezultati poslednjih izbora za BNV,  kada je SDP osvojio ubedljivo najveći broj bošnjačkih glasova, više nego ostale liste zajedno.

Predsednik OO SDP Priboj Jasminko Toskić kazao je da je rezultat na psolednjim izborima za BNV bio izvanredan i da je to u najbećoj meri obeležilo prošlu godinu ali i kadrovska pojačanja koja je ova stranka imala.

Foto: A.Rovčanin

 “Podmladili smo strukturu naših kadrova, dobili smo značajna pojačanja” kazao je Toskić.

On je rekao da je za sve u OO SDP Priboj izizetno važna podrška i razumevanje osnivača stranke Rasima Ljajića.

“Uvek smo mogli da mu se obratimo za savet, za pomoć i sve neophodno, i tako će biti i ubuduće. Njegov značaj je nemerljiv” naglašava Toskić.

dr Jasminko Toskić predsednik OO SDP Priboj, foto:A.Rovčanin

Toskić podseća da SDP u Priboju ima ozbiljan politički staž, da je u određenom periodu delovala kao konstruktivna opozicija, te da su građani Priboja dali poverenje najvećoj bošnjačkoj stranci koja je sada u vlasti.

“Građani su prepoznali kome mogu da veruju, kome da se obrate i od koga da očekuju rezultate” zaključio je Toskić.

PP Media i RTVNP