Prijepoljci na izdisaju, Polimlje blizu kraja

Prijepolje – Već dve sedmice rukovodstvo Polimlja od opštine čeka novac koji mu pripada, ali sem obećanja na račun kluba, nije stigao ni dinar.

Mesec dana pred početak sezone Prijepoljci nemaju izbora, bez novca bi nastavak takmičenja bio ravan samoubistvu. Članovi rukovodstva više neće da daju novac iz svojih džepova da bi klub funkcionisao, dok opštinska vlast rasipa pare na razne aktivnosti, poput seoskih turnira i manifestacija bez značaja za grad.

Tribine gradskog stadiona ne tako davno bile su pune armijom navijača, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Šanse da Polimlje krene u novu sezonu za sada su minimalne i biće čudo ako se na stadionu kraj Lima ove jeseni bude igrao fudbal.

Teško je ljubiteljima fudbala u Prijepolju i celoj zapadnoj Srbiji, da shvate kavi ljudi mogu da budu, pa da klubu, koji je ušao u 94. godinu postojanja, zavrnu sve „novčane slavine“ i onemoguće mu rad i normalno funkcionisanje.

Neće biti čudo ukoliko se armija pristalica kluba, svi igrači i rukovodstvo, okupe pred opštinom, sa zahtevom da se Polimlju da novac, da bi se nesmetano nastavilo sa radom i takmičenjem, u kojem je gotovo ceo vek.

Sportski žurnal