Prijepolje: Božićni turnir privukao 22 ekipe iz sedam gradova

Prvi „Božićni turnir“ u futsalu počinje sutra u Prijepolju. Učešće na ovom turniru koji organizuje Sportski savez Prijepolja pod pokroviteljstvom opštine Prijepolje uz nesebičnu pomoć brojnih sponzora uzele su 22 ekipe. Da će kvalitet turnira biti na izuzetno visokom nivou govori podatak da su učešće pored ekipa iz Prijepolja i Brodareva uzele i ekipe iz Nove Varoši, Priboja, Pljevalja, Bijelog Polja, Užica i Novog Pazara.
Ceremonija svečanog otvaranja predviđena je za utorak 5. januar od 15i30h u Sportskoj dvorani prijepoljske Gimnazije. Prva utakmica na turniru igra se od 16h a čast da otvori turnir pripala je ekipama „Borovice“(Prijepolje) i „Živas“ (Pljevlja). Prvog dana turnira na programu će biti ukupno šest utakmica.
Turnir se igra od 5 do 10 januara,slobodan dan na turniru je 7. januar. Organizator je pripremio i bogat fond nagrada, pobedniku turnira pripašće 250.000.oo dinara, drugoplasirana ekipa inkasiraće 100.000.oo dinara dok će trećeplasiranoj ekipi pripasti 50.000.oo dinara.
PP Media