Prijepolje: Opština raspisala Javni poziv za nabavku novog nameštaja, fotelje spremne čekaju buduće funkcionere

Skupština opštine Prijepolje nedavno je usvojila predlog Odluke o pristupanju izmene i dopune Statuta opštine Prijepolje. Tročlana komisija užurbano radi na pripremi promene ovog krovnog dokumenta jedne lokalne samouprave. Odmah nakon njegovog završetka isti će biti prosleđen predsedniku opštine i Opštinskom veću na usvajanje, a zatim će se naći i pred odbornicima lokalnog parlamenta.
Promena Statuta opštine Prijepolje podrazumeva i uvođenje novih političkih funkcija, što je ujedno bio glavni razlog i motiv za promenu sadašnjeg Statuta. Tako ćemo uskoro dobiti i pomoćnika sekretara SO Prijepolje, zatim pomoćnika načelnika Opštinske uprave, biće formiran kako saznajemo i kabinet predsednika opštine. Za sve buduće namesnike biće neophodno i obezbediti zarade, kako to sadašnjim budžetom opštine nije predviđeno trebalo bi očekivati da uskoro dođe i do rebalansa budžeta kako bi se ovaj “propust” bivše vlasti nadomestio.
Lokalna samuoprava, kako bi spremno dočekala buduće funkcionere i obezbedila im udobne fotelje, raspisala je Javni potiv za nabavku kancelarijskog nameštaja, gde se između ostalog traži i nabavka stolica tapaciranih prirodnom kožom u crnoj boji, 12 komada. Javni poziv je otvoren do 22. avgusta i može se pronaći na sajtu opštine Prijepolje. Kako saznajemo na “prvom spratu” opštine Prijepolje u toku je krečenje i sređivanje kancelarija, a sve u cilju stvaranja što boljeg i prijatnijeg ambijenta za budući rad.
PP Media