Prijepolje: Pred odbornicima predlog budžeta za iduću godinu

Predsednica Skupštine opštine Prijepolje Stana Marković, sazvala je za utorak 25. decembar, sednicu Skupštine na kojoj će se naći 14 tačaka dnevnog reda.

Odbornici će razmatrati predlog Odluke i predlog Rešenja o izboru članova i o osnivanju Saveta za međunacionalne odnose u opštini.

Pred odbornicima će se naći na razmatranju predlog Odluke o budžetu opštine za 2019. godinu i razmatranje kadrovskog plana Opštinske uprave i Turističke organizacije Prijepolje za narednu godinu.

Oni će razmatrati predloge Odluka o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom uređenju i higijeni, kao i o komunalnim delatnostima na teritoriji opštine.

Takođe, odbornici će razmatrati i predloge Rešenja o prestanku dužnosti vršioca dužnosti direktora muzeja u Prijepolju i o imenovanju novog vršioca dužnosti na mestu direktora.

Razmatraće Odluke o izmenama i dopunama programa poslovanja JКP “Lim” za 2018. i izveštaje o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja za period od 1. januara do 30. septembra 2018. godine.

Odbornici će razmatrati i predloge Odluke o obrazovanju i imenovanju članova opštinskog saveta roditelja, Rešenja o razrešavanju i postavljanju člana Opštinskog štaba za vanredne situacije i razmatrati program rada Skupštine opštine za 2019. godinu. Između ostalog na Dnevnom redu naći će se i odbornička pitanja.

Sednica će se održati u maloj sali Doma kulture sa početkom u 10 časova.

GZS i PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *