Prijepolje: SDP kampanju započinje velikom konvencijom

Predizborna kampanja za koaliciju Sandžačke demokratske partije-Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić u Prijepolju poče će već sutra konvencijom u Domu kulture i posetom Rasima Ljajića prijepoljskim privrednicima, rečeno je na konferenciji za novinare, Sandžačke demokratske partije u Prijepolju.
Na konferenciji za novinare koja je održana u prostorijama SDP-a u Prijepolju predstavljena je lista, koju je koalicija SDP-SDPS Rasim Ljajić predala prva u ovoj sandžačkoj opštini. Prema rečima predsednika OO SDP u Prijepolju Esada Hodžića listu čini 41 kandidat. U pitanju su mladi i novi ljudi različitih profesija i strukovnih profila, kazao je on.
„Na listi su lekari, profesori, elektro inženjeri, mašinski inženjeri, privrednici, te poljoprivrednici. Lista je jedan sublimat različitih profila, a sve u cilju da naša koalicija da maksimalan doprinos razvoju ovog grada. Da ono što smo u proteklom periodu započeli nastavimo još energičnije i učinkovitije“, istakao je Hodžić.
Predizborna kampanja za ovu koaliciju počinje sutra, kada je najavljena i poseta Rasima Ljajića Prijepolju i prijepoljskim privrednicima. Početak kapmanje biće označen konvencijom u velikoj sali prijepoljskog Doma kulture sa početkom u 15h.
„U ovoj kampanji predstavljaćemo naše rezultate i kadrove, kao i planove i programe za budući period. Nećemo se služiti lažima, kao što to nismo činili ni do sada“, kazao je predsednik Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Prijepolju Esad Hodžić.
Iz ove stranke ističu da na predstojećim izborima očekuju veliku podršku građana i da će rezultat koji je Sandžačka demokratska partija postigla na izborima 2008. godine sa preko 5.500 hiljada glasova ovoga puta biti nadmašen.
PP Media