Prijepolje: Sve spremno za sutrašnji fudbalski spektakl

Polako se privode kraju poslednje pripreme za sutrašnji spektakl podovod obeležavanja 90 godina postojanja FK Polimlje i dolaska fudbalera Partizana u grad na Limu posle više od 50 godina. Fudbaleri Partizana danas u popodnevnim satima stižu u hotel Zlatarski Zlatnik na planinu Zlatar, gde će biti smeštani do odigravanja utakmice u Prijepolju.
Predsednik prijepoljskog zonaša Rijad Muškić, kaže da je vremena za organizaciju bilo malo ali i da je sve spremno za sutrašnji spektakl.

FK Polimlje - FK Partizan, utorak 13h Gradski stadion u Prijepolju

FK Polimlje – FK Partizan, utorak 13h Gradski stadion u Prijepolju


„Trebalo je dosta truda i rada da bi se za kratko vreme sve ovo organizovalo, međutim zahvaljujući saradnicima i prijateljima kluba uspeli smo sve da završimo. Netreba zaboraviti ni našu Opštinu koja je pružila neophodnu logističku i finansijsku pordšku. Nadamo se sutra da će tribine Gradskog stadiona biti ispunjene do poslednjeg mesta“, ističe Muškić.
Meč između Polimlja i Partizana igra se sutra od 13h, iz uprave kluba pozivaju navijače da ranije dođu na tribine i time izbegnu stvaranje velike gužve na ulasku u stadion. Nakon završetka fudbalske utakmice u prijepoljskom hotelu Park biće upriličena i svečana akademija.
PP Media