Prijepoljski policajci odali poštu preminulim kolegama

Prijepolje/ Priboj/ Nova Varoš – Povodom obeležavanja Dana policije pripadnici Policijske uprave u Prijepolju položi su u nedelju vence na grobove preminulih kolega Slaviše Radivojevića, Adnana Kapidžića, Radomira Gola Milićevića, Vitomira Šalipura i Dobra Spajića.

U utorak, 18. juna  od 10 časova u prostorijama Doma kulture u Prijepolju policajci će iskazati svoju humanost akcijom dobrovoljnog davanja krvi koju organizuju u saradnji sa Crvenim krstom Srbije i Zdravstvenim centrom iz Užica.

Obeležavanje Dana MUP-a i Dana policije, pored centralne svečanosti koja je upriličena u Sava Centru u Beogradu obeležena je i drugim manifestacijama. Tradicionalni svečani defile čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke prošao je u nedelju Knez Mihailovom ulicom u Beogradu.

Pripadnici MUP-a na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazali su veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani su imali priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije, poput kriminalističke, helikopterske jedinice, graničara itd.

PP Media