Prijepoljskim naprednjacima dobro poznato nasilno ponašanje pojedinih učesnika protesta

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Prijepolju najoštrije osuđuje nasilno i bahato ponašanje Boška Obradovića, Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i ostalih opozicionih lidera koji su izvršili upad u RTS i koji su pokušali napad na predsednika Republike Srbije, predsednika Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. U saopštenju dostavljenom medijima oni navode da je žiteljima Prijepolja dobro poznato ponašanje pojedinih učesnika u protestu, i kao primer navode odbornika Dveri u SO Prijepolje Borka Puškića.

-Opozicioni lideri su konačno pokazali građanima Srbije ko u stvarnosti stoji iza „ građanskih protesta“ i ko je meta njihovih bolesnih ambicija. Takođe su pokazali da su njihovi jedini programi vešala, motorne testere i pesnice. Pretnje opozicionih lidera su jasan znak šta sledi sutra svima koji ne misle i ne rade onako kako im oni narede. Opštinskom odboru SNS Prijepolje je dobro poznato nasilno ponašanje pojedinih učesnika protesta poput Borka Puškića, odbornika Dveri u SO Prijepolje koji je isto ponašanje pokazao u više navrata i u lokalnom parlamentu – navode iz OO SNS u Prijepolju.

Srpska napredna stranka poziva sve nadležne institucije da u skladu sa svojim nadležnostima i ovlašćenjima preduzmu mere kako bi se ovakvo bahato ponašanje zaustavilo i sprečilo dalje nasilje, stoji u saopštenju prijepoljskih naprednjaka.

PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *