Proglašena lista “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu”; SRS: Spojila nas dobrobit građana Prijepolja

Prijepolje – Opštinska izborna komisija u Prijepolju, proglasila je izbornu listu “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” koju pored naprednjaka i socijalista čine Srpska radikalna stranka, PUPS i Pokret STUB. Na predstojećim izborima koalicija okupljena oko naprednjaka, nastupiće pod rednim brojem 3.

Nakon proglašenja liste saopštenjem za javnost oglasili su se iz Srpske radikalne stranke, koji navode da su u široku koaliciju ušli sa partijama koje imaju sličan program a da ih je sve povezala dobrobit žitelja Prijepolja.

– U koaliciju smo ušli sa strankama čiji je plan i program u suštini sličan našem. Svi se zalažemo za dobrobit građana Prijepolja, bez obzira na veru, naciju i političko opredeljenje. Ukoliko formiramo vlast zajedno možemo postići mnogo. Na listi se nalazi pre svega veliki broj mladih kadrova, spremnih da se maksimalno posvete poboljšanju standarda svih naših građana. To je i jedan od razloga zašto smo koaliciju dogovorili bukvalno u roku od 5 minuta. Moramo napomenuti da je jedan od glavnih ciljeva da sprečimo i odlazak mladih, jer će se opština Prijepolje, već na narednom popisu stanovništva koji se očekuje naredne godine, suoćiti sa depopulacijom i negativnim prirodnim priraštajem – navode iz Srpske radikalne stranke u Prijepolju.

Inače, nosilac liste “Aleksandar Vučić, Ivica Dačić – Za našu decu” je Vladimir Babić.

PP Media