Računari na poklon – opština Priboj dobila 20 laptop računara

Priboj – U eri tehnološkog napretka i digitalizacije,opštini Priboj 30. novembra stigao vredan poklon, koji će u značajnoj meri doprineti da se nastavi taj započeti proces i omogućiti lakši i brži rad u lokalnoj administraciji.

Foto: Opština Priboj

U ime Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu,opštini Priboj 20 laptop računara, predao je Đorđe Dabić, državni sekretar u ovom ministarstvu.

-Кako bi se olakšao i ubrzao rad državne, pa tako i lokalne administracije, resorno Ministarstvo nastoji da pomogne u elektronizaciji, pre svega lokalnih servisa građana, čime će se u značajnoj meri smanjiti i upotreba papira – rekao je državni sekretar Đorđe Dabić

U tom pravcu već odavno i rade u lokalnoj samoupravi u Priboju, a novi računari samo će i olakšati i ubrzati, ne samo rad lokalne administracij, već i izvršnih i predstavničkih organa opštine Priboj.

-U ime Opptine Priboj zahvaljujem se Ministarstvu i državnom sekretaru Dabiću na vrednom poklonu, koji će nam značiti u daljoj digitalizaciji opštinske administracije, ali i rada izvršnih i predstavničkih organa, kako bi rad bio efikasniji, a gotovo u poptpunosti smanjila upotreba papira – rekao je Saša Vasilić, član Privremenog organa opštine Priboj.

Dakle, jedan započeti proces elektronizacije Opštinske uprave, kao javnog servisa građana, se nastavlja, na zadovoljstvo i zaposlenih, a pre svega građana kao korinsika usluga, jer će sada i brže i efikasnije završavati svoje potrebe i obaveze.

PP Media