Radničke sportske igre počele u Prijepolju

Prijepolje – Svečanim defileom učesnika, sinoć su u Prijepolju počele Radničke sportske igre. Sedamnaest ekipa i oko 300 radnika nadmetaće se u malom fudbalu, basketu 3 na 3, odbojci, stonom tenisu, šahu, sportskom obaranju ruke i nadvlačenju konopca.

Foto: A.Rovčanin

Ove godine, mnogi su po prvi put učesnici Radničkih sportskih igara, poput zaposlenih iz PU Miša Cvijović, ali ima i utreniranih ekipa koje nastupaju treču godinu zaredom.

Učešče na Radničkim sportskim igrama ove godine najviše su uzele privatne kompanije i ova manifestacija svake godine beleži rekorde ne samo po broju učesnika, odnosno takmičara već i sve brojnije publike. Ono što je na opštini Prijepolje jeste ulaganje u sportsku infrastrukturu.

Foto: A.Rovčanin

-Ove godine imamo više ekipa koje dolaze iz privarnih kompanija,a na opštini je da gradi sportske terene i otvara sportske dvorane,a pred ovom u Gimnaziji je rekonstrukcija. Neka najbolji pobedi, poručio je predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić.

Foto: A.Rovčanin

Iz dvorane prijepoljske Gimnazije šalje se prelepa slika, masovnije učešće je i očekujemo pune tribine. Sutra u 17 časova kreće takmićenje šahista, stonotenisera, kaže Luka Šuljagić, predsednik Sportskog saveza opštine Prijepolje.

PP Media i GZS