Ramazanski turnir počinje 17. juna

Opština Prijepolje i Sportski savez Prijepolja organizovaće Ramazanski turnir u malom fudbalu. Turnir počinje 17. juna i trajaće do 23, kada je planirano odigravanje finalne utakmice. Kotizacija za učešće na turniru iznosi pet hiljada dinara, zainteresovane ekipe prijavu mogu izvriti do petka 16. juna do 12h u prostorijama opštine Prijepolje u sobi broj 14 nakon čega će biti i žrebanje parova.
-Utakmice će se odigravati u Sportskoj dvorani Gimnazije sa početkom u 21h. Obezbeđen je i bogat nagradni fond, pobedniku turnira pripašće nagrada od 120 hiljada dinara, drugoplasirani dobija 70 hiljada dok je za treće mesto predviđena novčana nagrada u iznosu od 30 hiljada dinara – kazao je ispred organizatora turnira Admir Mušović Generalni sekretar prijepoljskog Sportskog saveza.
Utakmice će se igrati po sistemu eliminacije što je novina u odnosu na prethodne godine ističe Milovan Milićević predsednik Sportskog saveza.

Organizacioni odbor turnira, foto: www.ppmedia.rs


-Turnir se igra po pravilima futsal lige četiri plus jedan igrač.Očekujemo veliki broj ekipa.Zbog najavljenih loših vremenskih uslova turnir smo premestili u dvoranu sa sportskih terena Orsi – naglašava Milićević.
Organizatori najavljuju i odigravanje revijalne utakmice na otvaranju turnira i to između ekipa Sarajeva i Beograda. Veliko finale predviđeno je za 23 jun.
PP Media