Advokati Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva u fudbalu, u timu sa državnim grbom i jedan advokat iz Prijepolja

Srbija ima predstavnika na Evropskom prvenstvu u fudbalu namenjenom advokatima, koje se odigrava u Sloveniji. Naša selekcija je mahom sastavljena od advokata iz Beograda, međutim mesta u državnom timu se našlo i za nekada uspešnog fudbalera Polimlja a sada uglednog prijepoljskog advokata Harisa Rovčanina.
U prvom kolu naši momci su savladali velike favorite, selekciju Rusije koju na prvenstvu čine advokati iz Sankt Petersburga. Rusi su bili tim koji je tokom čitave utakmice diktirao tempo, ali je naš tim odigrao izuzetno pametan meč, pa su sasvim zasluženo zabeležili pobedu rezultatom 2:1.

Advokatski tim Srbije, foto: www.supersport365.com


U drugom kolu naši momci nisu imali previše težak zadatak, pa su savladali selekciju Italije sastavljenu od advokata iz Livorna rezultatom 5:1, a onda su u trećem kolu poraženi 1:0 od selekcije Rumunije, koja je verovatno i najveći favorit za osvajanje ovog turnira. To je ujedno bio i jedini poraz našeg tima, pošto su u poslednje kolu savladali reprezentaciju Bugarske rezultatom 2:1.

Advakotski tim Srbije, foto: www.ppmedia.rs


Naša reprezentacija će tako sutra od 10h u polufinalu odigrati utakmicu sa ekipom Ukrajine za prolaz u finale ovog prestižnog takmičenja
Izvor: supersport365 i PP Media