Rasprodati novogodišnji aranžmani u hotelu Panorama

Planina Zlatar i hotel Panorama na velika vrata vratili su se na turističku mapu Srbije u prilog tome govori i činjenica da su svi novogodišnji aranžmani odavno rasprodati kako u ovom hotelu tako i u ostalim Zlatarskim hotelima i ugostiteljskim objektima. Direktorka hotela Panorama,Rosa Jakovljević kaže da je najveće interesovanje bilo za trodnevne novogodišnje aranžmane te da slobodnih mesta u ovom hotelu ima tek nanon 4. januara.
Ugostitelji na Zlataru zadovoljno trljaju ruke, ako je suditi po početku zime očekuje ih berićetna zimska sezona.Telefoni hotela Panorama po celi dan zvone, međutim slobodnih mesta za sve ljubitelje snega i ove planine ima tek nakon 4 januara.
„Kako prethodnih godina tako i ove na planini Zlatar, tokom zimske sezone traži se mesto više. TSC „Zlatar“, hotel Panorama ali i ostali ugostiteljski objekti spremno dočekuju novogodišnje praznike i predstojeću sezonu. Svi smeštajni kapaciteti hotela Panorama rasprodati su još pre dvadesetak dana“, kaže direktorka ovog hotela, Rosa Jakovljević, i dodaje da svi oni koji imaju nameru da borave na ovoj planini tokom zime trebalo bi da što pre rezervišu svoje mesto jer je ostalo još vrlo malo slobodnih mesta tokom januara i februara meseca.

Rosa Jakovljevic direktorka hotela Panorama, foto: www.ppmedia.rs


Tokom boravka u hoteu Panorama gostima će na raspolaganju biti bazen kao i drugi prateći sadržaji a sve ljubitelje skijanja očekuje Skijalište Zlatar i savremene ski staze u ukupnoj dužini od 4km koje opslužuju savremena četvorosedna žičara i ski lift.Staze poseduju i sisteme za veštačko osnežavanje i tabanje.
PP Media

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *