Registrovali autobus sa nevažećim potpisom

Policijska uprava u Prijepolju donela je rešenje kojim se poništava preregistracija autobusa – poklon Sportskog saveza opštine Turističkoj organizaciji Prijepolja – a nevažeća je i saobraćajna dozvola zbog promene vlasništva.

Iz rešenja se vidi da je TO Prijepolja autobus registrovala sa potpisom Admira Mušovića sekretara Sportskog saveza iako je u vreme podnošenja zahteva lice ovlašćeno za zastupanje bio Eldar Lisica.

Zato će postupak preregistracije da bude ponovljen, jer, navodi se u Rešenju Policijske uprave, ,,dužnost stranke je da činjenično stanje na kome zasniva ovaj zahtev iznese tačno, potpuno i određeno što u konktretnom slučaju nije učinila”.

Evo kako glasi tekst Rešenja:

,,Ponavlja se postupak preregistracije, zbog promene vlasništva, motornog vozila registarskih oznaka PP 016 – YL, autobus marke Iveco, vlasništvo Sportskog saveza opštine Prijepolje sa Sportskog saveza opštine Prijepolje na Turističku organizaciju Prijepolja.

Poništava se preregistracija motornog vozila sa Sportskog saveza opštine Prijepolje na Turističku organizaciju Prijepolje i saobraćajna dozvola zbog promene vlasništva, izdata za gore navedeno motorno vozilo dana 17. 01. 2018. godine jer je organ izdavanja saznao za novu činjenicu koja je mogla dovesti do drugačijeg rešenja da je ta činjenica bila iznesena ili upotrebljena u ranijem postupku.

Odbija se zahtev za preregistraciju motornog vozila registarskih oznaka PP 016 – YL, autobus marke Iveco, vlasništvo Sportskog saveza opštine Prijepolje sa Sportskog saveza opštine Prijepolje na Turističku organizaciju Prijepolje i izdavanje saobraćajne dozvole za navedeno vozilo na ime Turističke organizacije Prijepolje, pod pretnjom prinudnog izvršenja. “

Rešenje PU Prijepolje kojim se poništava regisstracija kombi vozila

Nemi na pitanja: Zašto se tužilaštvo ne oglašava?

Prosto je neverovatno da se tužilaštvo u Prijepolju na čijem je čelu vršilac funkcije osnovnog javnog tužioca Rastko Živadinović još uvek nije oglasilo niti u ovom niti u nizu drugih slučajeva koje brojni građani prijavljuju policijskim i sudskim organima zbog čega je javnost u velikoj meri nezadovoljna budući da se radi o pojavama na koje su javno ukazane.

Takođe Glas zapadne Srbije i PP Media imaju saznanja da je policija u brojnim slučajevima predala tužilaštvu predmete ali je njihova sudbina potpuno nepoznata javnosti. Glas zapadne Srbije je u skladu sa zakonom dostavio pitanja tužilaštvu po osnovu dostupnosti informacijama sa zahtevom da nam odgovore na sledeće:

,,Molimo Vas da nam u skladu sa zakonom i po osnovu dostupnosti informacija od javnog značaja dostavite podatke u koliko i u kojim konkretno slučajevima je pokrenut tužilački postupak – istraga na području Prijepolja od početka 2017. do danas kao i koje prijave su odbačene sa obrazloženjem.”
Izvor: GZS i PP Media