Rukovodstvo SDP-a u poseti brodarevskom kraju

Prilikom predizborne posete brodarevskom kraju iz rukovodstva Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Prijepolju ističu da sa ponosom izlaze pred građane, jer su rezultati na terenu vidiljivi. U brojnim delovima ovih krajeva izneseno je sve ono što je odrađeno u proteklom periodu.
Prilikom posete naselju Gračanica od strane meštana izneseni su problemi koji ih muče. Naime, ti ljudi su istakli da im je najveći problem nedostatak pešačke staze, kao i loša putna infrastruktra u sporednim delovima naselja.
Nakon Gračanice, rukovodtsvo OO SDP-a posetilo je brodarevski kraj, sela Zavinograđe i Potok. Tamo se govorilo o značaju puta koji vodi od Zavinograđa preko Vrlobaša do Brodareva, a koji će u ovoj godini biti asfaltiran u dužini od preko jednog kilometra.
„Kroz razgovor sa ljudima smo prezentirali sve ono što smo uradili u proteklom periodu, ako i ono što planiramo da odradimo u budućnosti. Odziv građana je izuzetno dobar, a zadovoljstvo kod njih je vidljivo“, kazao je ispred rukocodstva OO SDP-a u Prijepolju Semir Adilović.
I u selu Potok sa tamošnjim meštanima bilo je reči o značaju puta koji je nedavno asfaltiran i koji će poljoprivrednicima iz ovog kraja u mnogome olakšati posao.
PP Media