Rukovodstvo SIM-a u poseti opštini Priboj

Priboj – Sportske igre mladih uzele su učešće na Malom sajmu sporta u Priboju, a posetu tom gradu rukovodstvo igara iskoristilo je da napravi radni sastanak sa čelnim ljudima Priboja i Sportskog saveza Priboj.

Lazar Rvović i Saša Vasilić u razgovoru sa Ivanom Jovanović

Predsednica Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Ivana Jovanović ovom prilikom je istakla da je ponosna što je Priboj, ove godine postao deo velike SIM porodice.

– Drgao nam je što su deca zavolela igre i što se raduju našem dolasku u grad na Lim-u. Čarolija Кaravana radosti i prijateljstva osvojila je sve u Priboju i potrudićemo se da sledeće godine deci Priboja, pripremimo nova iznenađenja. Zahvaljujemo se na podršci predsedniku opštine Rvoviću i svim njegovim saradnicima, uz napomenu da su svi divni ljudi velikog srca koji su na pravi način prepoznali značaj manifestacije i svih aktivnosti koje realizujemo – istakla je Ivana.

Predsednik Opštine Priboj, Lazar Rvović naglasio je da Priboj procentualno izdvaja najviše sredstava za sport u regionu, da imamo obnovljenu kompletnu sportsku infrastukturu a da će se u narednom periodu raditi na izgradnji novog pomoćnog fudbalskog terena. Predsednik Rvović je i dodao da ko god dođe sa dobrom idejom, a vezano je za pomoć deci u sportu, da će lokalna samouprava naći način da pomogne.

PP Media