Saša Radulović: Za pobedu protiv Vučića neophodna velika izlaznost

Kandidat za predsednika Srbije pokreta “Dosta je bilo” Saša Radulović, u okviru turneje „Krug za drugi krug“ posetio je Novu Varoš i Prijepolje i razgovarao sa građanima ove dve opštine. On je tom prilikom kazao da su predsednički izbori jedna vrsta referenduma protiv politike Aleksandra Vučića kao što su to bili 5. oktobra protiv Slobodana Miloševića i dodao da primer Nove Varoši gde je svrgnut SNS sa vlasti treba očekivati u celoj Srbiji.

Tokom posete Novoj Varoši Saša Radulović je prošetao centralnog gradskom ulicom gde je razgovarao sa građanima. On je tom prilikom ukazao na značaj predstojećih izbora ističući da je jako važno da izloznost bude što veća, kako bi se umanjile šanse da Aleksandar Vučić pobedi u prvom krugu, a Novu Varoš naveo kao primer pogubne politike Srpske napredne stranke koja je doživela krah i poslata u opoziciju, naglašavajući da takav primer treba da očekivati i u drugim opština širom Srbije.

Saša Radulović razgovarao sa građanima Nove Varoši, foto: www.ppmedia.rs


– Ja mislim da ću ući u drugi krug, ako građani izađu u dovoljnom broju, izlaznost je veliki pšroblem i ona nam treba u što većem broju da bi došlo do drugog kruga.Onda je on u drugom krugu gotov jer će građani da vide da je pobediv. Nakon pobede na predsedničkim izborima doći će do pada Vlade, raspada SNS-a, imaćemo nove vanredne parlamentarne izbore gre će pobediti pokret “Dosta je bilo”,- kazao je predsednički kandidat Saša Radulović u Novoj Varoši.

Nakon grada podno Zlatara Radulović je razgovarao i sa građanima Prijepolja, poručivši im da se bliži kraj politike Aleksandra Vučića te da se on (Vučić) boji drugog kruga izbora.

Saša Radulović u Prijepolje, foto www.ppmedia.rs


– U Srbiji se ne sprovode reforme i imamo pljačku na svim nivoima. Ja sam podneo ostavku zbog toga što sam uhvatio Vučića da krade, nije mi dao da radim i da uvedem red u zemlji – istakao je Radulović u Prijepolju.

Posle Nove Varoši i Prijepolja predsednički kandidat pokreta “Dosta je bilo” posetio je i Priboj.
PP Media