SDP : Jedinstvenost i složnost obeležili sastanak Opštinskog odbora u Prijepolju

Sinoć je u maloj sali Doma kulture održan sastanak proširenog sastava Opštiskog odbora Sandžačke demokratske partije na kojem je prisustvovalo više od 60 članova ove stranke . Na dnevnom redu našao se izveštaj o radu lokalnog odbora ove stranke, kao i planovi za buduće delovanje. Izveštaj je podneo predsednik OO Esad Hodžić , koji se u svom izlaganju posebno osvrnuo na organizaciju i tok kampanje na proteklim lokalnim i parlamentarnim izborima, kao i o aktivnostima oko formiranje vlasti u opštini Prijepolje.
„SDP ima odgovornost prema 4200 glasača kao i obavezu prema brojnim privrednicima i gradjanima koji jedino vide u ovoj partiji odgovorne i sposobne ljude koji mogu sačuvati ovaj grad od bahatosti i nestručnosti koju sa sobom nosi i najavljuje svojim delovanjem sadašnja vlast “ – kazao je Hodžić . On je dodao da nije dobro što je formirana jednonacionalna vlast u opštini Prijepolje , posle dugog niza godina i da to nije dobro kako za Bošnjake, tako ni za Srbe koji godinama složno žive u ovom gradu.
Na ovom sastanku su govorili potpredsednici Opštinskog odbora Osman Ćatić i Šefket Šehović, kao i članovi glavnog odbora Hasib Hajdarević i Izudnin Šantić. Svi govornici, i ostali učesnici sastanka, dali su punu podršku Esadu Hodžiću predsedniku OO stranke . Usvojen je i predlog da odbornički klub u skupštini vodi Esad Hodzić, a da njegov zamenik bude Osman Ćatić.
PP Media