SDP : Jedinstvenost i složnost obeležili sastanak Opštinskog odbora u Prijepolju

Sinoć je u maloj sali Doma kulture održan sastanak proširenog sastava Opštiskog odbora Sandžačke demokratske partije na kojem je prisustvovalo više od 60 članova ove stranke . Na dnevnom redu našao se izveštaj o radu lokalnog odbora ove stranke, kao i planovi za buduće delovanje. Izveštaj je podneo predsednik OO Esad Hodžić , koji se u svom izlaganju posebno osvrnuo na organizaciju i tok kampanje na proteklim lokalnim i parlamentarnim izborima, kao i o aktivnostima oko formiranje vlasti u opštini Prijepolje.
„SDP ima odgovornost prema 4200 glasača kao i obavezu prema brojnim privrednicima i gradjanima koji jedino vide u ovoj partiji odgovorne i sposobne ljude koji mogu sačuvati ovaj grad od bahatosti i nestručnosti koju sa sobom nosi i najavljuje svojim delovanjem sadašnja vlast “ – kazao je Hodžić . On je dodao da nije dobro što je formirana jednonacionalna vlast u opštini Prijepolje , posle dugog niza godina i da to nije dobro kako za Bošnjake, tako ni za Srbe koji godinama složno žive u ovom gradu.
Na ovom sastanku su govorili potpredsednici Opštinskog odbora Osman Ćatić i Šefket Šehović, kao i članovi glavnog odbora Hasib Hajdarević i Izudnin Šantić. Svi govornici, i ostali učesnici sastanka, dali su punu podršku Esadu Hodžiću predsedniku OO stranke . Usvojen je i predlog da odbornički klub u skupštini vodi Esad Hodzić, a da njegov zamenik bude Osman Ćatić.
PP Media

4 thoughts on “SDP : Jedinstvenost i složnost obeležili sastanak Opštinskog odbora u Prijepolju

 • Dzemal

  on

  Kad je najbolje nesto se menja i osvezava stranka da bude jos jaca i bolja , tako nas je ucio Rasim Ljajic

 • gradjanin Prijepolja

  on

  Uvazeni sugradjani, clanovi SDP potrebno je da svatite da vlast u Prijepolju nije privilegija bilo koje grupe lokalnih politicara vec je to servis svih gradjana Prijepolja bez obzira na nacionalnu pripadnost.
  KADA SVATITE OVU CINJENICU POLOZAJ OPOZICIJE DOZIVECETE KAO PRIRODNO STANJA.
  Budite konstruktivna opzicija, srecno.

 • analiticar

  on

  Nista stasno gospodo iz SDP u opziciji se cisti ideja ako je opxenito ima.

 • neobavesten

  on

  Sta znaci ovaj sastanak?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *