SDP: Kugla lakša od opštinskog dinara

Povodom odličnih rezultata koje su ostvarili prijepoljski atletičari saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije iz Prijepolja.

-Danas je u organizaciji Atletskog Saveza Srbije, u okviru zajedničkih priprema atletičara “kuglaša” iz svih bivših jugoslovenskih republika, održano takmičenje u kojem je učestvovao naš sugrađanin Armin Sinančević. Armin je osvojio drugo mesto sa hicem od 19,8 m, ostavivši iza sebe legendarnog Asmira Kolašinca. Ovaj rezultat je zvaničan i bodovi se upisuju na rang listu.  Još jedan veliki uspeh prijepoljskog sporta zabeležio je naš omladinac Dino Tumbul, koji je na juniorskom atletskom prvenstvu danas osvojio bronzanu medalju sa hicem od 15,6 m. Obojica omladinaca su članovi atletskog kluba “Polet” koji važi za najtrofejniji sportski klub u Prijepolju – navode iz SDP-a.

-Interesantno je da prilikom raspodele sportskog dinara klub “Polet” nije dobio ni jedan jedini dinar iz opštinske kase. Stoga, apelujemo na opštinsko rukovodstvo, koje do sada nije imalo sluha, ni volje da vrednuje prave rezultate i na osnovu toga raspoređuje sportski dinar, da ubuduće povedu računa i uzmu u obzir uspehe atletičara koji predstavljaju naš grad.  Od srca čestitamo Arminu i Dinu i želimo im još puno uspeha na velikim takmičenjima – kaže se u saopštenju za javnost OO SDP Prijepolje.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *