SDP: Pobeda i mesto predsednika potrebni za dalji razvoj Prijepolja

Brodarevo je danas posetio osnivač Sandžačke demokratkse partije Rasim Ljajić, koji je tom prilikom u obraćanju meštanima istakao da je opštini Prijepolje na predstojećim izborima potrebna apsolutna pobeda i mesto predsednika. On je pozvao glasače da na izborima u nedelju podrže njegovu listu, kako bi u Brodarevu bio nastavljen razvoj i prosperitet, koji je ova stranka započela.
U Brodarevu je u proteklom periodu dosta toga urađeno, kako bi se ljudima koji ovde žive obezbedili uslovi kakve i zaslužuju, istakao je predsednik ove Mesne zajednice Semir Adilović. On je pozvao meštane da na predstojećim izborima podrže SDP, protiv koje su kaže udružene brojne političke opcije.
Izgradnja vodovoda, početak radova na izgradnji sportske dvorane, poboljšanje putne infrastrukture, samo su neki od projekata koje je vlast u Prijepolju za Brodarevski kraj uradila u protekle četiri godine, rečeno je na skupu.
„Pre četiri godine bio sam jedan od inicijatora da se problem vodosnabdevanja Brodareva reši. Danas smo dobili savremeni vodovod i fabriku vode i brodarevci sada koriste najkvalitetniju vodu“, istakao je predsednik opštine Prijepolje Emir Hašimbegović.
Obraćajući se brodarevcima lider i osnivač SDP Rasim Ljajić je podsetio na izbore 2000. godine, kada je jedino u Brodarevu ova politička partija pobedila, dok u celom Sandžaku nije osvojila nijednog odbornika. On je kazao da zbog toga ima ogromnu obavezu da i unarednom periodu ova stranka nastavi da vodi ovaj kraj i time stvara što bolje uslove za život u njemu.
„U budućem periodu potrebno je da rešimo probleme sa kanalizacionom mrežom i da dodatno poboljšamo putnu infrastrukturu. Zato vas pozivam da ne bacate svoje glasove, već da podržite ozbiljnu stranku koja će nastaviti da radi na razvoju i prosperitetu ovog kraja“, kazao je Ljajić.
Nakon Brodareva, Ljajić je posetio građane Prijepolje i Velike Župe. Posle posete održan radni sastanak sa članovima i simpatizerima SDP je u prijepoljskom Domu kulture.
PP Media