Vuk Jeremić razgovarao sa građanima Nove Varoši i Priboja

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić posetio je juče Novu Varoš i Priboj i razgovarao sa građanima ove dve opštine. On je tom prilikom istakao da će se zalagati ukoliko postane predsednik države, da Srbija ostane vojno neutralna te da neće dozvoliti ulazak u NATO, ka čemu Vučić stremi. Takođe je kazao da će biti protivnik prodaje EPS-a kao i poljoprivrednog zemljišta strancima.

Vuk Jeremić u poseti Novoj Varoši, foto: www.ppmedia.rs


– Ja sam za sada jedini kandidat koji je napisao predsednički program,to sve može da se vidi i da se pročita tako da me sutra možete držati za svaku napisanu reč. Tamo se nalazi i zabrana prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima. Ja mislim da ne bi smelo da bude ni zakupa poljoprivrednog zemljišta bez adekvatnih procedura, licitacija i sl. Kada postanem predsednik neću potpisivati zakone koji se pišu za određenog stranog investitora, kao što se napisao zakon za nemački Tenis- kazao je između ostalog predsednički kandidat Vuk Jeremić.

Vuk Jeremić u Novoj Varoši, foto: www.ppmedia.rs


Osvrnuo se i na eventualnu prodaju EPS-a i Telekoma, gde je kazao da su visoki računi za struju montirani od strane aktuelne vlasti kako bi se urušio EPS i po bagatelnoj ceni prodao strancima uz izgovor da mi nismo kadri da njime rukovodimo.
PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *