SDP: Prepoznajemo zadovoljstvo kod građana zbog svega urađenog

I ovog vikenda rukovodstvo Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Prijepolju nastavilo je sa posetama prijepoljskih naselja. Oni su obišli okolna naselja opštine Prijepolja, kao i delove u gradskom području gde su razgovarali sa građanima o aktuelnim problemima i planovima za budući period.
Meštani naselja Bostani i Luke predočili su čelnim ljudima SDP-a u Prijepolju probleme koji ih muče, ali su takođe istakli i značaj ulice Rajka Divca, koja je nedavno komletno rekonstruisana sa sredstvima u iznosu od 38 miliona dinara. U selu Taševo meštanima je obećan nastavak asfaltiranja dela puta koji vodi do seoske škole, a koji će biti od velikog značaja, kako za decu, tako i za poljoprivrednike koji ga svakodnevno koriste.
Obilazeći gradske delove iz rukovodstva OO SDP-a ističu zadovoljstvo zbog velikog odziva ljudi, kao i zbog toga što se kod građana oseća pozitivna energija zbog svega što je urađeno u proteklom periodu.
„Izlagajući ljudima sve ono što smo uradili u proteklom periodu, vidimo zadovoljstvo kod njih zadovoljstvo, koje je prava statisfakcija i našoj partiji i lokalnoj vlasti u Prijepolju koju smo vodili proteklih godina“, kazao je ispred OO SDP-a u Prijepolju Emir Hašimbegović.
„Građani prepoznaju snagu SDP-a pre svega u infrastrukturi, koja je u mnogome olakšala živote ljudi u brojnim delovima naše opštine, jer zaista nema naselja u kojem mešane nismo obradovali nekom ulicom, vodovodom, kanalizacijom“, istakla je Sanela Džanović ispred OO SDP-a u Prijepolju.
U gradskom naselju Čair najavljena je rekonstrukcija Mileševske partizanske čete, jedne od najstarijih ulica u gradu u dužini od 200 m, koju su meštani sopstvenim sredstvima asfaltirali pre skoro 50 godina.
Iz OO SDP-a najavili su nastavak poseta prijepoljskim naslejima, kada će obići meštane naselja Zalug i Šarampova.
PP Media