Sinergijom do dodatne vrednosti

Prijepolje – Кao predsednik opštine Prijepolje i trenutnog angažmana koji obavljam ovom funkcijom, želim da se zahvalim gospođici Šejli Rondić na prihvaćenoj saradnji u vezi sa zajedničkom idejom uređenja i rekonstrukcije Parka Narodnih heroja. Verujem da zajedničkim delovanjem, saradnjom i koordiniranim radom možemo stvoriti bolje šanse za život u našem Prijepolju, naveo je prvi čovek opštine Vladimir Babić.

Vladimir Babić i Šejla Rondić, foto: Opština Prijepolje

– Smatram da je Park Narodnih heroja nepravedno zapostavljen i da mu moramo vratiti dimenziju i sadržaj koje zaslužuje. Nedopustivo je da naš grad nema nijedan uređen prostor sa sadržajem za decu, rekreaciju odraslih, prostor za mirni boravak naših sugrađana kao i sadržaje namenjene sportistima. Prostor Parka Narodnih heroja je izvanredna lokacija  koja bi mogla imati sve pomenute sadržaje i u skladu sa tom idejom kontaktirali smo Šejlu Rondić kako bismo zajedničkim snagama napravili ideju za njegovo uređenje.  Raduje me činjenica da jedna tako mlada osoba ima jasno izdefinisane ciljeve do postizanja sopstvenog uspeha i čestitam joj na postignutom uspehu u okviru rada koji je proglašen za najbolji u kategoriji “Developer of the Year: Residential“. Još veći ponos delim, jer je ona naša Prijepoljka koja je spremna dati svoj doprinos za bolje Prijepolje. Verujem u našu saradnju i ideje. Posebno mi je drago što ćemo joj dati podršku u njenom daljem radu i planovima da Idejno rešenje Parka Narodnih heroja predstavi u okviru svog učešća u Beogradu – istakao je Babić.

On je pružio podršku svim Prijepoljcima koji širom sveta daju svoje umetničko, naučno, sportsko i svako drugo učešće predstavljajući, kako je naveo, “naše Prijepolje” na najbolji mogući način.

-Ruku saradnje pružamo svim našim ljudima koji mogu svojim znanjem i iskustvom  pomoći razvoju našeg grada – zaključio je Babić.

PP Media