SNS u Novoj Varoši predao izbornu listu

Srpska napredna stranka (SNS) u Novoj Varoši predala je sinoć izbornu listu sa 27 kandidata za odbornike budućeg lokalnog parlamenta. Prvi na listi naprednjaka, koji u ovoj opštini izlaze u koaliciji sa Pokretom socijalista i Partijom ujedinjenih penzionera je Dimitrije Paunović, doskorašnji predsednik opštine Nova Varoš i načelnik Zlatiborskog okruga.
Obraćajući se novinarima, Paunović je izjavio da se zahvaljuje svim građanima Nove Varoši koji su u rekordno kratkom vremenskom roku prikupili ovako impozantan broj potpisa.
„Ovoliki broj potpisa pokazuje ogromno poverenje građana u SNS kao i njihovu spremnost da na ovim izborima podrže izbornu listu Aleksandar Vučić – „Srbija pobeđuje!“ Zalagaćemo se da se završe započeti projekti i da Nova Varoš nastavi putem prosperiteta. Uveren sam da će koalicija dobiti ogromnu podršku, jer je ona garant političke stabilnosti u Novoj Varoši, a kandidati na listi Aleksanar Vučić – „Srbija pobeđuje“ zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta i smanjenje broja nezaposlenih u Novoj Varoši“, istakao je Paunović.
PP Media