Prijepolje: Forum žena SDP – SDPS proslavio 8. mart

Povodom 8. marta Forum žena Sandžačke demokratske partije u Prijepolju organizovao je druženje za svoje članice u prostorijama stranke u Prijepolju i Brodarevu. Uključivanje što većeg broja žena u javni i politički život je od velikog značaja za našu stranku i zbog toga smo tu da za njih organizujemo ovakva i slučna druženja, ističu iz Opštinskog odbora ove stranke u Prijepolju.
Veliki broj pripadnica lepšeg pola 8. mart je proslavio na koktelu u prostorijama SDP-a u Prijepolju. Kažu da je ovakav vid druženja za njih od velikog značaja, kako bi se uključile u politički život i izašle iz kuća.
Forum žena je organizacijom osmomartovskog koktela zaokružio svoje aktivnosti povodom ovog praznika. Kažu da je javna tribina pod nazivom „Žene u politici“ dala veliki rezultat i da se nakon toga osetilo znatno interesovanje za politiku kod pripadnica lepšeg pola.
„Za nas je vrlo važno da nam se pridruži što veći broj žena, kako bi one pronašle svoje mesto u politici i na taj način uzele učešće u odlučivanju“, kazala je koordinatorka Foruma žena SDP u Prijepolju.
Družnje povodom 8. marta organizovano je i u prostorijama SDP-a u Brodarevu. Ovom skupu takođe je prisustvovao veliki broj žena.
Nakon brojnih aktivnosti održanih povodom 8. marta iz Foruma žena SDP-a Prijepolja najavljuju organizaciju humanitarnih akcija, kao i mnogih drugih tribina koje se tiču ženske populacije.
PP Media