Spektakl u Priboju: Sportske igre mladih počinju sutra, organizatori pripremili bogat sportski i zabavni program

Priboj – Nakon samo dve godine članstva u sportskoj porodici karavana prijateljstva, opština Priboj dobila je počasno mesto da bude domaćin svečanog otvaranja sportskih igra mladih za Srbiju ove godine. U toku je završnica priprema najvećeg ovogodišnjeg spektakla u Priboju , kako najavljuju organizatori ove sportske manifestacije.

„Svečana ceremonija biće upriličena na Trgu Fap-a i potrudili smo se svi zajedno, i predstavnicio lokalne samouprave opštine Priboj i naši tehnički partneri iz Spotrskog saveza Priboja da zaista napravimo jedan spektakl. Dugo smo ga najavljivali i siguran sam da će svi Pribojci ali i svi oni koji dođu u Priboj biti zaista oduševljeni, jer smo se potrudili da taj zabavni program prilagodimo svim uzrastima od 7 do 77 godina i da svi uživamo u ovim karnevalskim danima koji nas očekuju u u Priboju . S obzirom da imamo lepu saradnju sa predstavnicima opštine Priboj, nekako je lakše kada ste u gradu prijatelja, onda sve možete da uradite u interesu dece Priboja i Srbije i mališana regiona” , rekla je Ivana Jovanović, direktorka Sportskih igara mladih u Srbiji.

Ivana Jovanović, direktorka SIM

U Priboju će se uz sportska tagkmičenja u petak i subotu , ceremoniju Scvečanog otvaranja Igara, održati i proslava 7.rođendana Igara u Srbiji. Кoncerti Dejana Petrovića i Leksington benda uveličaće proslavu sedmog rođendacvna SIM Srbije uz veliku tortu i vatromet.

Očekuju se posetioci iz Prijepolja, Užica, Bajine Bašte, Bosne i Hercegovine. Naravno, ulaz je besplataan, tako da građanima, gostima i deci ostaje samo da uživaju.

Manifestacija se održava pod pokroviteljstvom Dunav osiguranja, Vlade Republike Srbije, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

GZS i PP Media