TOMAŠEVIĆ: Imamo najbolji program, očekujem podršku građana

Pred izbornu ćutnju prvi na listi Složno za Prijepolje – Demokratska stranka Srbije – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju ocenio je kampanju i izborne šanse svoje liste:
Izuzetno sam zadovoljan i ponosan na kampanju koju je osmislila i realizovala koalicija Složno za Prijepolje.
Proteklih nekoliko nedelja obišli smo sva veća naselja u opštini i sve gradske kvartove i u neposrednom razgovoru sa građanima dobili podršku za naš program razvoja Prijepolja i predloge za rešavanje problema koji muče naše sugrađane. Svuda smo naišli na dobar prijem i pozitivne reakcije građana, uz podršku našem dosadašnjem radu i ocenu da imamo najbolji, najkompletniji i najdetaljniji program razvoja opštine, temeljno razrađen po svim oblastima društvenog života.
Vodili smo pozitivnu i fer kampanju, nismo ni jednom rečju uvredili bilo koga političkog protivnika niti drugu izbornu listu, nismo pocepali ni jedan protivnički plakat, nismo automobilskim sirenama ili na bilo koji drugi način uznemirili ni jednog građanina, niti uradili bilo šta nemoralno i nezakonito. Na to smo posebno ponosni.
Pošto nemamo svoje tajkune niti crne fondove, nismo imali novca za skupu kampanju, za bilborde, TV spotove, završne konvencije, pa smo kampanju vodili isključivo kroz neposredni kontakt sa građanima. Mislim da je dobro što smo bili u takvoj poziciji, jer građani ne podržavaju to rasipanje novca, bahatost i gomilu praznih obećanja sa TV ekrana. Oni hoće konkretna rešenja za svoje svakodnevne probleme, što smo im prethodnih dana prezentirali i obrazlagali.
Zbog svega ovoga očekujem da će koalicija Složno za Prijepolje u nedelju ostvariti dobar izborni rezultat, te da će posle izbora igrati značajnu ulogu u političkom i društvenom životu Prijepolja.
Ukoliko dobijemo podršku, spremni smo da preuzmemo odgovornost za vođenje Prijepolja i u naredne četiri godine. U tom slučaju, akcenat ćemo staviti na podršku razvoju preduzetništva i poljoprivrede i pomoć najsiromašnijim i najugroženijim kategorijama stanovništva.
Zahvaljujem se svima koji su nas podržali. Unapred hvala svim građanima koji će u nedelju glasati listu Složno za Prijepolje.
Poštovani sugrađani, dragi Prijepoljci, u nedelju svi na izbore i svi za broj 7 Složno za Prijepolje, kaže se u saopštentenju nosioca liste Složno za Prijepolje – Demokratska stranka Srbije – Srpska radikalna stranka – Zajedno za Srbiju Vukosava Tomaševića.
PP Media