Turistički radnici iz Prijepolja predstavljaju ponudu u Nišu i Banja Luci

Posle uspešnog nastuta na Beogradskom sajmu turizma, turistički uposlenici iz Prijepolja ponudu grada na Limu predstavljaju na dva velika sajma, i to u Nišu na 20. Međunarodnom sajamu turizma i aktivnog odmora i u Banja Luci na Međunarodnom sajam turizma „Banjaluka 2019“.

Pored aktivnog odmora kao teme Sajma u gradu na Nišavi, koji se održava u hali SC „Čair“ od 18. do 20. aprila, akcenat će biti stavljen i na gastronomsku i vinsku ponudu. Savetnica ministra turizma Vesna Antić navela je da tokom 2018. godinie u Srbiji je ostvaren rekordan broj poseta turista.

Prijepolje prestavljeno na sajmu u Nišu, foto: www.ppmedia.rs

–  Blizu tri ipo miliona noćenja ostvareno je tokom 2018. godine, što je porast od 11 posto u odnosu na 2017. godinu. Izjednačio se broj domaćih i stranih turista – kazala je  na otvaranju jubilarnog, 20 po redu Sajma turizma i aktivnog odmora  u Nišu Vesna Antić koja je govorila u ime potpredsednika Vlade i ministra trgovine , turizma i telekomunikacije Rasima Ljajića.

Direktor Turističke organizacije Prijepolje Nebojša Svičević na sajmu u Banja Luci, foto: www.ppmedia.rs

Međunarodni sajam turizma u Banja Luci, takođe traje do 20. aprila i okupio je više od 150 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Grčke, Turske, Mađarske i drugih zemalja.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *