Tursitički radnici iz Prijepolja i Nove Varoši spremni za Sajam turizma u Beogradu

Prijepolje/Nova Varoš – Pod sloganom „Put pod noge“ od 20. do 23. februara 2020. godine u halama Beogradskog sajma održaće se najveći i najznačajniji turistički događaj u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, sajam sa dugom tradicijom, regionalnim ugledom i poverenjem učesnika i posetilaca.

Direktor TO Prijepolje Nebojša Svičević, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

Kao moderan evropski komercijalni sajam, događaj nastavlja da raste i doprinosi razvoju i promociji turizma na autentičan i kreativan način. Uz visok organizacioni nivo, Sajam turizma privukao je još veći broj izlagača, poslovnih posetilaca, a verna publika tek se očekuje u četiri spektakulatna sajamska dana.

Kao i prethodnih godina Turističke organizacije iz Prijepolja i Nove Varoši, prestaviće posetiocima svoju ponudu u sklopu štanda Turističke regije Zapadna Srbija, zajedno sa kolegama iz još devet opština.

Amina Fetahović pr Turističke organizacije Prijepolja, foto: www.ppmedia.rs A.Rovčanin

-Prijepoljska Turistička organizacija akcenat će staviti na promociji prirodnih lepota i kulturnoj baštini našeg kraja. Posebna pažnja biće posvećena obeležavanju jubileja, osam vekova manastira Mileševe. Prestavićemo i sve atraktivniju planinu Jadovnik – kaže ispred TOP-a Amina Fetahović.

PP Media