U čijem džepu orasi zveče?

Mi, odbornici koji sedimo na desnoj strani sale za skupštinska zasedanja, dobili smo etiketu MANIPULATORI, samo zato što se trudimo da časno zastupamo građane koji su nam ukazali poverenje. MANIPULATORI smo zato što dolazimo spremni na sednice Skupštine i što uvek imamo konkretne predloge za unapređenje života svih građana, počinju priču u zajedničkom saopštenju za javnost odbornici opozicije u Prijepolju, i dalje nastavljaju:

Predsednika opštine koji nam je darivao tu kvalifikaciju, pitamo da li je manipulacija ako tražimo da se prvo podnesu izveštaji za potrošeni NARODNI NOVAC, pogotovo ako su već podnesene krivične prijave za zloupotrebu ili, narodski rečeno, KRAĐU oko 7 miliona dinara. Očekivali smo od većeg dela odbornika koji sede na levoj strani da će prihvatiti naše predloge, bar zbog onih 10 hiljada dinara koje primaju svakog meseca, i tako pokazati da ne žele ulogu nemih i slepih posmatrača. Rigorozno, brutalno i drsko ponašanje predsednice Skupštine pokazalo je njenu lošu stranu i bezobrazluk kidisanjem na odbornike MANIPULATORE, prekidanjem njihovog izlaganja, kažnjavanjem prilikom i najmanje naznake da se može izgovoriti neka teška reč, koja će okaljati ugled njenom ČISTOM i UGLEDNOM predsedniku.

Uporno prozivanje i pozivanje da se raspravlja o aktuelnoj temi tj KRAĐI, nemo je prećutano i ignorisano. Umesto izveštaja za potrošeni novac u 2017.g. na Dnevnom redu našli su se planovi i programi za 2018. godinu, što je u ovom trenutku apsurd. Kada je na red došao Plan i program Centra za socijani rad, svih četrnaest MANIPULATORA je složno ignorisalo učešce u raspravi, ne želeći da daju legimitet radu direktorke protiv koje je podneta krivična prijava za KRAĐU.

Njenoj sreći nije bilo kraja!!! Šta će, ona misli da su joj time prestale sve muke i da će moći i dalje da kupuje skupe poklon pakete i prozore . Njen partijski šef, koji je na sednici bio nemi posmatrač, odjednom na partijskoj televiziji ushićeno daje izjavu kako je opoziciji “maca pojela jezik”, braneći direktoricu a zaboravlja da je preko računa neke nama svima znane Mace prošetalo 7.2 miliona dinara NARODNIH PARA. Onih para kojima je trebalo da se finansiraju škole, bolnice, prevoz dece, stipendije đaka…
Zaboravio je to i šef odborničke grupe SNS-a, koji u izjavi za istu televiziju brani direktoricu Centra za socijalni rad i veli da “opozicija želi da je optuži za neke mahinacije”. To je jedino tačno što je rekao tokom celog dana. Samo da ga malo ispravimo, nije “neke” nego vrlo konkretne i nije ” mahinacije” nego KRAĐU.

Ko se sve ofajdio i ko je sve olizao prste, videćemo u narednim danima. Sudeći po načinu i energičnosti kako su LOPOVI branjeni, mnogima iz sadašnje vlasti zveče orasi u džepovima. MANIPULATORI će izneti narednih dana još konkretnih činjenica i podataka, pa će biti jasnije u čijem džepu orasi zveče jače, zaključuje se u saopštenju za javnnost dostavljenom medijima koje su potpisali odbornici SDP-a, SRS-DSS, Dveri.

PP Media

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *