U Priboju počinje jubilarna 10. Letnja liga “Marko Prijović” u futsalu

Priboj – Priboj će od ponedeljka biti domaćin najboljih futsalera sa tromeđe Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Kao i prethodnih godina organizatori turnira su Sportski savez Priboj i Sportsko udruženje Gannicus, pokrovitelj je Opština Priboj, a ove godine generalni sponzor je preduzeće za prevoz putnika i registraciju vozila EsTours iz Priboja. 

Foto: PP Media Prijepolje

Sedamnaest ekipa iz 10 gradova, podeljeno u 4 grupe boriće se za nagradni fond od 595 hiljada dinara, a ljubitelje futsla sigurno očekuju velika uzbuđenja u šest dana koliko će turnir trajati.

– Ovim putem bi se zahvalio svima koji su pomogli organizaciju ovog 10. jubilarnog turnira. Posebno bi da se zahvalim Opštini Priboj i Direkciji za uređenje građevinskog zemljišta i razvoj Priboj, koji su obnovili tribine na školskim terenima i siguran sam da će publika u narednih 6 dana užvati u dobroj igri – istiće Aleksandar Srbljanović iz SU Gannikus.

Foto: PP Media Prijepolje

Da su pribojci humani ljudi ovih dana smo svedoci, pa su tako iz Organizacionog odbora odlučili da se pridruže skupljanju pomoći za lečenje naše sugrađanke Ane Spajić.

– Siguran sam da će turnir protećo u najboljem redu. Odavno se spremamo i učinili smo sve napore da kako igračima, tako i posetiocima obezbedimo dobr uslove da uživaju ovom desetom jubilarnom turniru. Hteo bi da naglasim da ovo neće samo biti šest dana futsala, već i šest humanitarnih večeri gde ćemo skupljati pomoć za lečenje naše sugrađanke Ane Spajić – dodaje Filip Komarica, predsednik Sportskog saveza Priboj.

Raspored utakmica, foto: PP Media Prijepolje

Turnir počinje u ponedeljak od 19 časova utakmicom prošlogodišnjeg pobednika, sada pod drugim imenom, ekipom „30€“ iz Prijepolja koji će za protivnika imati ekipu Art Caffe Biogradska gora iz Podgorice.

Prve četiri večeri planirane su za odigravanje utakmica grupne faze, petak je određen za utakmice doigravanja i četvrt finale, dok će se u subotu igrati polufinala i utakmice za plasman.

PP Media