U Priboju počinje Lim fest, u subotu Limska regata

Priboj – U Priboju počinje Lim fest. U okviru ove tradicionalne muzičke manifestacije, u petak i subotu sa početkom u 21h, na trgu Fapa ispred hotela Lim posetioce će zabavljati poznata jugoslovenska rok grupa Osvajači i pevač pop-folk muzike Haris Džinović.

Foto: Promo

U subotu, 8. jula, u organizaciji TO Priboj, Rafting klub Jastreb a pod pokriviteljstvom opštine Priboj i podršku Ministarstva omladine sporta RS i brojnih sponzora po 16. put održaće se Limska regata.

Petak veče rezervisano je za jugoslovensku rok grupu Osvajači. Koncert počinje u 21h ispred hotela Lim u Priboju  a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Za one koji možda više bile pop i folk muziku, tu je Haris Džinović, koji će nastupiti u subotu veče, 8. jula.

Ipak, centralna manifestacija je Limska regata, koja će se u subotu, 8. jula sa početkom u 10 časova sa startom na stazi pored Lima u Priboju pa do Sjeverina održati 16. put za redom.

-Do sada imamo prijavljeno učešće  preko tridesetak čamaca i veliki broj gostiju sa strane tako da i ove godine očekujemo super zabavu. Reč je o lepoj turističkoj trasi- za one koji vole adrenalin, tu su Sušički i Jelića buk.Lim je veliki, čist tako da verujem da će učesnici biti zadovoljni- ističe Siniša Laković, Rafting klub Jastreb

Regatu organizuju Turistička organizacija Priboj, Rafting klub Jastreb iz Priboja pod pokroviteljstvom opštine Priboj. Podršku ovim tradicionalnim manifestacijama pružilo je i Ministarstvo kao i brojni sponzori.

Vodeći računa o bezbednosti, za sve učesnike obezbeđena je propratna oprema a da bi sve proteklo u najboljem redu pobrinuće se i profesionalni skiperi iz Rafting kluba Jastreb, zatim Eko Lim iz Priboja kao i Rafting kluba Lučice iz Prijepolja.

PP Media