U Prijepolju postavljena svetleća 3D slova

Prijepolje – Po uzoru na brojne gradove u zemlji, danas su u Prijepolju na zelenoj površini šetališta pored Doma kulture, postavljena svetleća 3D slova sa natpisom imena opštine. Radove je finansirala Turistička organizacija, a posao vredan skoro 900 hiljada dinara nakon sprovedog tendera poveren je bio firmi „Plazzmetal“ iz Čačka.

Foto: A.Rovčanin

Prema rečima direktorke Turističke organizacije Prijepolja Dragane Varaklić ideja je bila da dizajnom i samom lokacijom na kojoj su slova postavljena privuku što veći broj turista koji će poneti fotografiju iz grada na Limu.

– Nismo hteli da idemo sa nekim motivima naše opštine, već smo želeli da prikažemo jedno jedinstvo koje je prikazano i u grbu. S obzirom da najviše ljudi i dece boravi u parku oko Doma kulture i najveći broj turista u Prijepolje dođe u posetu manastiru Mileševa i prolazi magistralnim putem na strani sa koje gledaju u slova. Time smo i želeli da ih pozovemo da svrate i borave što više u našem gradu – navodi Varaklić.

Direktorka TO Prijepolja Dragana Varaklić, foto: A.Rovčanin

U donjem delu slova će biti postavljena rasveta,  a pored toga će biti pet reflektora ispred slova kako bi bilo obasjano i biće priključeni na javnu rasvetu.

PP Media