U strahu od novih hapšenja planiraju se protesti u Prijepolju

Nakon džume namaza u džamijama koje su pod kontrolom imama Islamske zajednice u Srbiji, kako javljaju naši čitaoci pozivani su vernici da u subotu u 11i30 sati dođu na protest zbog hapšenja direktorke i radnice Centra za socijalni rad u Prijepolju. Hodže su vernike pozivale uz tvrdnju da su uhapšene službenice samo zbog toga što su Bošnjakinje. Imam u Brodarevu je čak to hapšenje uporedio sa zločinima koji su se desili u Sjeverinu i Štrpcima kaže naš izvor. Kako saznajemo planirano je okupljanje u Šehovića polju kod Vakufske kuhinje neposredno uz magistralni put. U zavisnosti od broja okupljenih ljudi ne isključuje se mogućnost blokade saobraćajnice.

Sa druge strane, u javnosti postoji mišljenje da je ovo samo pokušaj sprečavanja daljeg hapšenja i istrage koju sprovodi Specijalno tužilastvo za organizovani kriminal iz Kraljeva. Klupko o je polako počelo da se odmotava i vodi ka vrhu piramide, pa oni koji se osećaju ugroženima pokušavaju na sve način da zaustave dalju akciju državnih organa.

Saopštenjem za javnost u četvrtak se oglasilo i Predsedništvo Stranke pravde i pomirenja Muamera Zukorlića u kojem je između ostalog rečeno da je sudijama, tužiocima i policajcima mesto iza rešetaka a ne njihovim funkcionerkama.

Inače Specijalno tužilaštvo pre 3 dana uhapsilo je zbog zloupotrebe službenog položaja direktoricu Centra za socijalni rad u Prijepolju Sabiru Hadživadić  i službenici ove ustanove Alisu Talović. Njima je određen pritvor do 30 dana.

PP Media

One thought on “U strahu od novih hapšenja planiraju se protesti u Prijepolju

  • Ö bosnjo dodji bar jednom u zivotu pameti dokad i dokle slediti politiku ZAVADI PA VLADAJzar je slepilo stranacke mrznje stiglo tako daleko da bi kroz ovako nesto digao ruku na nekog bliznjeg ili nedaj boze brata zar nevidis da je sve samo goli interes oolitike koja nam se servira decenijama . Zar je vazno jesili ova il ona stranka pa zar ne naucitejednom za uvijek da sve ima svoj ROK TRAJANJA i kad to prodje onda vise nisi nikom potreban a svadja sa drugom bratom rodjakom ostaje nazalost ona ne prolazi.pustite ooliticare nek se sami kolju a vi ostajte svoji na svom . I sam sam to osetio na svojoj kozi fala bogu pre tri decenije i nisam vise deo tog ludila.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *